Stojací lampy

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Styl
Barva
Černá
(106)
Bílá
(72)
Hnědá
(51)
Stříbrná
(41)
Zlatá
(36)
Materiál
Kov
(217)
Textílie
(71)
Dřevo
(69)
Plast
(63)
Sklo
(20)
Místnost
Do kuchyně
(36)
Do dětského pokoje
(31)
Do koupelny
(4)
Do ložnice
(323)
Do obývacího pokoje
(334)
Typ světla
Stropní
(1)
Nástěnné
(2)
Stolní lampa
(12)
Závěsné
(1)
Stojací lampa
(366)
Další vlastnosti
Patice
E14
(34)
E27
(234)
G9
(9)
GU10
(7)
R7s
(5)
T5
(3)
Zdroj světla je integrován
(68)
Světelný tok
0 lm
6720 lm
-
Barevná teplota světla
Teplá bílá
(74)
Neutrální bílá
(44)
Studená bílá
(18)
Příkon
0,00 W
230 W
-
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Stojací lampy jsou funkční a zároveň stylové zdroje světla, které můžete využít v celé domácnosti. Skvěle se hodí do obývacího pokoje, ale také do ložnice či knihovny. Jaká stojací lampa se hodí právě k vám? Čtete dále a nechte se při výběru inspirovat.

Pokračovat

Kam ji umístit? Vhodná je stojací lampa do obýváku, ložnice i kuchyně

Dumáte nad tím, zda se hodí stojací lampa do obýváku, pracovny nebo do dětského pokoje? Může sloužit jako hlavní osvětlení místo klasického lustru, ale také jako doplňkové světlo do místnosti. Kde najde využití?

  • Podlahová stojací lampa je ideálním zdrojem světla v ložnici. Umístěte ji třeba hned k posteli.
  • Dobré světlo poskytne stojací lampa i v dětském pokoji. Tady dejte ale pozor, aby ji děti nepřevrhly.
  • Stojací lampa do obýváku poslouží jako doplněk k lustru, bodovkám či jinému zdroji hlavního světla.
  • V kuchyni i jídelně bude stojací lampa nezvyklým a originálním osvětlením, které nahradí stropní světlo.
  • Stojací lampu využijete i ve všech dalších místnostech – v chodbě, pracovně a jinde.

Podlahová stojací lampa – trendy i retro

Podlahová stojací lampa často plní roli designového doplňku interiéru. Kromě typu světla, které vyzařuje, je tedy důležité i to, jak vypadá. Podívejte se, jaké stojací lampy v nabídce naleznete.

Vraťte se v čase se stojacími lampami v retro stylu

Retro stojací lampy jsou jedinečným doplňkem každého interiéru. Budou dominantou místnosti, proto jim najděte místo, kde vyniknou. Ačkoli nesou název retro, hodí se tyto stojací lampy i do moderních interiérů.

Nádech historie přinesou rustikální stojací lampy

Rustikální stojací lampy vrátí interiér do dob minulých, které byly specifické svými tvary i použitými materiály. Typické je dřevo a kov s jakoby narušenou, věkem poznamenanou povrchovou úpravou. Stojací lampy působí teple a využijete je ve venkovsky zařízených místnostech.

Designové stojací lampy jsou dominantními doplňky

Designové stojací lampy jsou určené především pro milovníky moderních nábytkových doplňků. Lampa do obýváku či ložnice s důrazem na design se může stát dominantním prvkem celé místnosti nebo vkusným doplňkem dokreslujícím celkový nádech domácnosti.

Retro lampa stojací
Retro stojací lampa

Vitrážová lampa stojací
Vitrážová lampa

Moderní stojací lampa
Moderní stojací lampa

Moderní stojací lampa
Lampa s 5 světly

i

Podívejte se na luxusní stojací lampy, které jen tak nezahlédnete

Stojací lampa je v nabídce také v moderním, klasickém, vintage či industriálním stylu, mezi nimiž si vyberete nespočet luxusních kousků s netradičním zdobením i nevšedními tvary.

Hledáte specifický typ stojací lampy? Určitě ho najdete

Nabídka je opravdu široká – stojací lampy se vyrábí v nespočtu designů. Vyberete si tak svítidlo, které budu dokonale sloužit svému účelu a splní vaše požadavky. Typickými kousky jsou stojací lampa na čtení a oblouková.

Šikovná je stojací lampa na čtení

Pokud rádi čtěte, dá se využít stojací lampa i na čtení. V takovém případě zvolte takovou, která má krom hlavního světla ještě přídavné, často nastavitelné bodové světlo, případně takovou, která má stínidlo ohnuté směrem dolů.

Využít se dá stojací lampa na čtení i na ruční práce, jako je například pletení, u kterých potřebujete mít jasný a přesný zdroj světla.

Moderní oblouková stojací lampa

Moderní, ale také velmi praktická, je oblouková stojací lampa. Díky tomu, že nese stínidlo na obloukové noze, ji snadno umístíte přesně nad prostor, kam chcete, aby svítila. Ideální společník nad pohovky a křesla.

Stojací lampa na čtení
Lampa na čtení se 2 světly

Čtecí lampa stojací
Sklopená lampa

Stojací lampa oblouková
Oblouková stojací lampa

Stojací lampa na čtení
Lampa s bodovým světlem

Jaká se vám líbí podlahová stojací lampa podle použitého materiálu?

Vaše nová podlahová stojací lampa může být vyrobená z různých druhů materiálů či jejich kombinací. Nemusíte se tak bát, že byste nenašli kousek, který by dokonale neseděl do interiéru.

  • Dřevěné stojací lampy jsou k mání v různých stylech, dokonale je tak sladíte s ostatním vybavením místnosti, ať už je jakékoli. Jsou vždy elegantní a působí teplým a přírodním dojmem.
  • Kovové stojací lampy se díky své variabilitě hodí do každého interiéru. Využívá se kov v různých barvách a povrchových úpravách a často se kombinuje i s dalšími materiály, jako je dřevo, textil a sklo.
  • Textilní stojací lampy mají stínidlo vyrobené z látky. Jako základna se používá nejčastěji kov. Stínidlo může být plné nebo mít různou perforaci, která pak po rozsvícení vytváří na stěně zajímavé efekty.
  • Skleněné stojací lampy jsou klasikou, kterou využijete v každé místnosti. Ze skla je tvořeno stínidlo, stojan je pak obvykle z kovu. Světlo procházející přes zabarvené sklo vytváří útulný dojem.

Černá, nebo bílá stojací lampa? Nebude problém si vybrat

Vybírat můžete stojací lampu i podle barvy, která se bude hodit k ostatnímu vybavení. Kvůli použitému materiálu se setkáte často s barvou nerezu či leštěného chromu, které doplňují stínidla v černé, bílé nebo jiné barvě. I stojan ale může být v jiné barvě než typicky kovové.

  • Černé stojací lampy jsou trendy doplňkem. Můžou být celé v černé nebo zkombinované s dalšími barvami. Černé stojanové lampy sednou dokonale do světlých interiérů, kde rozbijí jednotvárnost.
  • Bílé stojací lampy působí čistě a v interiéru s bílými stěnami se téměř ztratí. Pokud tedy máte barevné doplňky v místnosti, nebo naopak chcete dosáhnout čistého designu, volte bílé stojanové lampy.
  • Zlaté stojací lampy působí honosným a luxusním dojmem. Využijete je jak v rustikálních, tak moderních interiérech, protože se vyrábí v mnoha různých stylech. Zlaté prvky se kombinují se sklem i černou barvou.
  • Hnědé stojací lampy jsou v podstatě ty, které mají nějakou svou část tvořenou dřevem, případně jde o kov či sklo připomínající hnědou barvu. Tyto stojanové lampy působí teplým a přírodním dojmem.

Stojací lampa se zlatým stínidlem
Lampa ve zlaté

Tmavě šedá lampa stojací
Tmavě šedá lampa

Stojací lampa hnědá
Hnědá stojací lampa

Stojací lampa černá s křišťály
Černá lampa s křišťály

Vybrat si samozřejmě můžete podlahovou stojací lampu i v jiných barvách a jejich kombinacích.

Stojanové lampy podle napájení

Běžné nebo LED stojanové lampy lze rozdělit i podle toho, jak řeší napájení světla. V nabídce naleznete lampy se síťovým, ale také solárním či bateriovým napájením. Díky tomu je můžete využít například i venku.

Co přináší LED stojací lampy?

LED stojací lampy se chlubí nejen úsporou energie, ale také řadou dalších výhod – mají vyšší účinnost a také mnohem delší životnost, kterou neovlivňuje časté zapínání a vypínání, a jsou odolné i vůči mechanickému poškození. Také neprodukují tolik tepla a světlo z nich dostanete během chvíle bez barevného filtru.

LED stojací lampa – její světelný tok a teplota světla

Světelný tok je hodnota, která říká, jak moc žárovka svítí. Čím je hodnota vyšší, tím vydává stojací lampa více světla, u LED žárovek navíc s mnohem menší spotřebou a delší životností. Teplota světla potom ukazuje, jak moc je bílé světlo zabarvené teple nebo studeně. Více se dozvíte v článcích Co je teplota světla a Světelný tok.

LED lampy stojací
Důležitou výhodou LED světla je jeho energetická úspornost a ekologická nenáročnost. V porovnání s klasickou žárovkou vychází LED, a tím i celá stojací LED lampa, lépe z každého úhlu pohledu.

Výhody, které má podlahová stojací lampa s LED osvětlením

Podlahová stojací lampa s LED osvětlením přináší ale i další výhody krom všech výše zmíněných. Ty se odráží zejména na jejích vlastnostech a moderních funkcích, které vám jejich používání zpříjemní.

  • Stmívatelné stojací lampy zajistí přesně tolik světla, kolik potřebujete.
  • Stojací lampy na dotykové ovládání vypnete pouhým dotykem.
  • Nastavení chromatičnosti vám umožní volit různé teploty bílé.
  • Nastavení barvy světla dovolí přepínat barvy v odstínech RGB.
  • Ovládání pomocí mobilní aplikace je velmi pohodlné a můžete ho použít odkudkoli.

Skvělou volbou bude stmívatelná LED stojací lampa v podstatě do všech místnosti, kde potřebujete volit mezi intimním světlem a jasným osvětlením.

Hledáte způsob, jak ušetřit? Vsaďte na levné stojací lampy

Levné stojací lampy si pořídíte již od několika stovek korun. Za tuto cenu získáte kvalitní a stylový zdroj světla, který udělá hodně parády v jakékoliv místnosti.

i

Řešíte osvětlení celé domácnosti? Lampy a lampičky je kategorií právě pro vás. Kromě stojíacích v ní naleznete i stolní, SMART a další lampy.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Stojací lampa - chytrá, LED, stmívatelná, příkon 29 W, světelný tok 2550 lm, nastavitelná teplota světla (2000-6500K), připojení přes Bluetooth, mobilní aplikace v českém, anglickém, německém jazyce, kompatibilní s Philips Hue, k využití všech funkcí je nutný bridge, materiál kov, rozměry 145,8 × 11,1 × 11,1 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
8 269,-

2.
Solight LED smart stojací lampa Rainbow, wifi, RGB, CCT, 140cm Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
Stojací lampa - chytrá, LED, příkon 19 W, světelný tok 400 lm, nastavitelná teplota světla, dálkové ovládání, mobilní aplikace, kompatibilní s Tuya a Google Home, k využití všech funkcí je nutný bridge, rozměry 145 × 15 × 15 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
1 249,-

3.
Avide LED Remo 9W 500lm černá Skladem > 5 ks u dodavatele
Stojací lampa - LED, stmívatelná, příkon 9 W, světelný tok 500 lm, nastavitelná teplota světla (3000-6000K), dálkové ovládání, materiál hliník a plast, stupeň krytí IP20
1 499,-

Další nejprodávanější
351 položek
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
4,0
EMOS STOJACÍ LAMPA ARTHUR TMAVĚ ŠEDÁ
Stojací lampa - pro žárovku E27 (není součástí), příkon 25 W, materiál kov, rozměry 151 × 85 × 28 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
Zlevněno -21 %
1 389,- 1 749,-
Skladem 1 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: EMS20031
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
5,0
Markslöjd 107009 - LED Stmívatelná stojací lampa FRIEND LED/18W/230V + LED/5W
Stojací lampa - LED, stmívatelná, příkon 18 W, světelný tok 1700 lm, teplé světlo (3000 K), materiál kov, rozměry 181 × 25,5 × 29 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
4 840,-
Skladem 1 ks u dodavatele
Objednací kód: DN21DD4057
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
Stojací lampa Sahara E27
Stojací lampa - pro žárovku E27 (není součástí), příkon 60 W, materiál dřevo a kov, rozměry 145 × 23 cm (V׊), stupeň krytí IP20
3 739,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ZARdom014
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
Philips Hue Gradient Signe stojací černá - Stojací lampa
Varianty
4,5
Philips Hue Gradient Signe stojací černá
Stojací lampa - chytrá, LED, stmívatelná, příkon 29 W, světelný tok 2550 lm, nastavitelná teplota světla (2000-6500K), připojení přes Bluetooth, mobilní aplikace v českém, anglickém, německém jazyce, kompatibilní s Philips Hue, k využití všech funkcí je nutný bridge, materiál kov, rozměry 145,8 × 11,1 × 11,1 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
8 269,-
Skladem 1 ks
Objednací kód: PHL21038
Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W - Stojací lampa
Varianty
3,5
Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W
Stojací lampa - LED, stmívatelná, příkon 20 W, světelný tok 1950 lm, teplé světlo (3000 K), materiál sklo, rozměry 180 × 36 cm (V×D), stupeň krytí IP20
2 990,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: iGL21D917
Philips Hue Gradient Signe stojací dub - Stojací lampa Varianty
4,5
Philips Hue Gradient Signe stojací dub
Stojací lampa - chytrá, LED, nastavitelná teplota světla (2000-6500K), připojení přes Bluetooth, hlasové ovládání, mobilní aplikace v českém, anglickém, německém jazyce, kompatibilní s Philips Hue, k využití všech funkcí je nutný bridge, stupeň krytí IP20
8 769,-
Skladem 2 ks
Objednací kód: PHL22013
4,5 19×
Rabalux - Stojací lampa 1xE27/100W+E14/25W
Stojací lampa - pro žárovky E14 a E27 (nejsou součástí), příkon 100 W, materiál kov, rozměry 180 × 23 × 23 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
599,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: DN21DD1651
5,0
Rabalux 3240 OPHUS
Stojací lampa - LED, stmívatelná, světelný tok 2110 lm, teplé světlo (3000 K), materiál kov a sklo, rozměry 180 × 25,5 × 25,5 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
Koupit s kódem ALZADNY30 2 023,-
2 890,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: Rbx23_57
Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W - Stojací lampa
Varianty
3,5
Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W
Stojací lampa - LED, stmívatelná, příkon 20 W, světelný tok 1950 lm, teplé světlo (3000 K), materiál sklo, rozměry 180 × 36 cm (V×D), stupeň krytí IP20
2 990,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: iGL21D503
3,0
Rabalux - Stmívatelná stojací lampa 1xR7s/230W + 1xG9/40W
Stojací lampa - stmívatelná, s žárovkami R7s a T5, příkon 230 W, světelný tok 4800 lm, teplé světlo (2700 K), materiál kov a sklo, rozměry 178 × 25 cm (V׊), stupeň krytí IP20
2 490,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: RbX21D407
Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W - Stojací lampa
Varianty
3,5
Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W
Stojací lampa - LED, stmívatelná, příkon 20 W, světelný tok 1950 lm, teplé světlo (3000 K), materiál sklo, rozměry 180 × 36 × 36 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
2 990,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: iGL21D652
4,0
Rabalux 2196 ARISTEO
Stojací lampa - pro žárovku E27 (není součástí), příkon 40 W, materiál kov, rozměry 171 × 66 × 25 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
1 990,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: Rbx23_54
Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W - Stojací lampa
Varianty
3,5
Eglo - LED stmívatelná lampa LED/20W + LED/2,5W
Stojací lampa - LED, stmívatelná, příkon 20 W, světelný tok 1950 lm, teplé světlo (3000 K), materiál sklo, rozměry 180 × 36 × 36 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
2 990,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: DN21DD1630
4,0
Rabalux 5240 DARON
Stojací lampa - pro žárovku E27 (není součástí), příkon 40 W, materiál kov, rozměry 158 × 48 × 20 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
1 139,-
Skladem 1 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: Rbx23_53
Rabalux - Stojací lampa 1xE27/25W/230V - Stojací lampa Varianty
5,0
Rabalux - Stojací lampa 1xE27/25W/230V
Stojací lampa - pro žárovku E27 (není součástí), příkon 60 W, světelný tok 350 lm, materiál kov, rozměry 162 × 28,5 cm (V×D), stupeň krytí IP20
Koupit s kódem ALZADNY30 1 295,-
1 850,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: RbX21D1066
4,5 19×
Rabalux - Stojací lampa 1xE27/100W+E14/25W
Stojací lampa - pro žárovky E14 a E27 (nejsou součástí), příkon 100 W, materiál kov, rozměry 180 × 23 × 23 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
599,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: DN21DD1652
Rabalux - Stojací lampa 1xE27/25W/230V - Stojací lampa Varianty
5,0
Rabalux - Stojací lampa 1xE27/25W/230V
Stojací lampa - pro žárovku E27 (není součástí), příkon 60 W, materiál kov, rozměry 162 × 28,5 cm (V×D), stupeň krytí IP20
Koupit s kódem ALZADNY30 1 295,-
1 850,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: RbX21D1593
3,0
Rabalux 74051 Barto
Dekorativní osvětlení Dekorativní podlahová stojací LED lampa 19W, ve výšce 120cm, LED RGB s ovládáním přes dálkový ovladač
1 890,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: Rbx23_40
5,0
Eglo - LED Stojací lampa 1xE27/60W/230V + LED/11,8W
Stojací lampa - LED,, příkon 11,8 W, světelný tok 5900 lm, teplé světlo (3000 K), materiál kov, rozměry 148,5 × 25 × 250 cm (V׊×D), stupeň krytí IP20
6 190,-
Skladem 2 ks u dodavatele
Objednací kód: iGL21D478
5,0
Rabalux - stojací lampa 1xR7s/230W + 1xG9/40W
Stojací lampa - patice T5, teplé světlo, výška 178 cm, stupeň krytí IP20
2 529,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: RbX21D347
BOT Nordic stojací LED lampa N1 140 cm RGB, černá
Stojací lampa - příkon 20 W, dálkové ovládání, materiál akryl a kov
1 099,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: BOTlm01
2,5
Rabalux 74010 Adelmo
Stojací lampa - LED, stmívatelná, příkon 10 W, světelný tok 910 lm, nastavitelná teplota světla (3000-6000K), dotykové ovládání, materiál kov a plast, rozměry 140 × 43 cm (V׊), stupeň krytí IP20
Koupit s kódem ALZADNY30 1 253,-
1 790,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: Rbx23_04
1,0
APT ZD81 Rohová LED stojací lampa RGB-W 20W 140cm černá
LED světlo - příkon 20 W, světelný tok 150 lm, dálkové ovládání, materiál: ocel, max. výška 140 cm, šířka 1,8 cm
2 019,-
Skladem 5 ks u dodavatele
Objednací kód: APTosv002
Rabalux 74009 Adelmo
Stojací lampa - LED, stmívatelná, příkon 10 W, světelný tok 910 lm, nastavitelná teplota světla (3000-6000K), dotykové ovládání, materiál kov a plast, rozměry 140 × 43 cm (V׊), stupeň krytí IP20
Koupit s kódem ALZADNY30 1 253,-
1 790,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: Rbx23_03

Stojací lampy

philips Philips Hue: Sety chytrého osvětlení s 30% slevou Chytré osvětlení Philips Hue je jedním z nejpopulárnějších systémů chytrého osvětlení na trhu. Nyní si ho můžete pořídit s výhodnou slevou.
Kolejnicový systém osvětlení Philips Hue Perifo dokáže světlo zcela přizpůsobit vašim potřebám. Během pár vteřin tak změníte nejen intenzitu a barvu osvětlení, ale i rozmístění světelných zdrojů bez nutnosti složité montáže.
Seznamte se s Philips Hue, světelnou LED technologií, jejíž umění spočívá v dokonalém propojení celého světelného systému. Od žárovek i svítidel, přes širokou škálu příslušenství, až po bezdrátové ovládání a chytré aplikace. Vše navíc jednoduše řídíte prostřednictvím...
Philips HueJak vybrat osvětlení do ložnice Nechejte se inspirovat výběrem vhodného osvětlení do ložnice, které celkově podtrhne příjemnou atmosféru místa, kam chodíme odpočívat, relaxovat a snít. Poradíme vám, jaký lustr do ložnice i jaké světlo do ložnice na čtení by u vás nemělo chybět, a zaměříme se i na...
Teplé světlo, studené světlo. Jak se liší? Pochopitelně v teplotě chromatičnosti, to znamená v barvě. Od teploty světla se odvíjí některé jeho vlastnosti, jako je například vliv na náš cirkadiánní rytmus. Vše, co potřebujete o teplotě světla vědět, se dozvíte v tomto...
Světelný tok se udává v lumenech a vyjadřuje skutečné množství světla, které světelný zdroj vyzáří. Jde tak o mnohem lepší parametr pro srovnání „výkonu“ žárovek, než je jejich příkon ve wattech, což je zřejmé při pohledu na srovnávací tabulku klasických a LED...
Více článků Všechny články

Stojací lampy

V kategorii Stojací lampy máme právě teď na Alza.cz celkem 366 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné stojací lampy Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší stojací lampy Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší stojací lampy Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v stojací lampy recenze
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací