Dvouletá záruka pro firmy

Digitální zrcadlovky

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Velikost snímače
Full Frame
(1)
APS-C
(35)
Rozlišení snímače
20,9 Mpx
32,5 Mpx
-
Maximální rozlišení videa
4K
(24)
Full HD
(12)
Funkce displeje
Pevný
(20)
Otočný/výklopný
(13)
Otočný/výklopný o 180° (Selfie)
(11)
Dotykový
(16)
Živý náhled (Live View)
(34)
Typ paměťové karty
SD
(36)
SDHC
(36)
SDXC
(36)
Barva
Bílá
(1)
Černá
(34)
Stříbrná
(1)
Nejnovější objednávky
Filtrovat
Digitální zrcadlovky patří mezi fotoaparáty oblíbené amatérskými nadšenci i profesionály. Výměnné objektivy, optický hledáček a široké možnosti manuálního nastavení patří k přednostem, kterými se chlubí každá zrcadlovka. Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit a jak vybrat zrcadlovku přesně pro vás. Pokračovat

Digitální zrcadlovky – rozdělení

Digitální zrcadlovky lze rozdělit do tří hlavních skupin, které se liší konstrukcí, cenou a množstvím funkcí. Jak se od sebe liší zrcadlovka pro začátečníky, pokročilé a profesionální fotografy?

Amatérské zrcadlovky pro začátečníky

Amatérské zrcadlovky jsou plnohodnotné fotoaparáty, které výslednou kvalitou nijak výrazně nezaostávají za dražšími modely. Zrcadlovka pro začátečníky či amatéry má zpravidla přehledné ovládání, kompaktní a lehkou konstrukci a zabudovaný interní blesk. Pořizovací cena amatérské zrcadlovky se pohybuje do 25 000 Kč.

Při výběru zrcadlovky myslete i na nutnost pořízení příslušenství (objektivy, stativy, filtry a další fotopříslušenství). Většina příslušenství není kompatibilní mezi modely různých výrobců.

Poloprofesionální zrcadlovky – správná volba pro pokročilé fotografy

Poloprofesionální zrcadlovky jsou robustnější, odolnější a těžší než amatérské zrcadlovky. Oproti amatérským modelům také nabízí pokročilé fotografické režimy, nastavení a obvykle i větší LCD displej se stavovou částí pro nastavení expozičních hodnot. Zrcadlovka pro pokročilé vás může přijít až na 60 000 Kč.

Profesionální zrcadlovky – co zvládne nejlepší zrcadlovka?

Profesionální zrcadlovky nabízí detailní nastavení, širokou škálu fotografických režimů a bezchybnou spolehlivost, rychlost i odolnost. Zrcadlovka pro profesionály věšinou nemá integrovaný blesk – počítá se s využitím externích blesků s lepšími výsledky. Cena zrcadlovky bez kompromisů se snadno vyšplhá nad 100 000 Kč.

Jak se poprat s pokročilými funkcemi zrcadlovky

Každá zrcadlovka s objektivem i bez nabízí řadu fotografických funkcí. Mezi ty pokročilé patří nastavení citlivosti ISO, vyvážení bílé barvy nebo doby expozice. Každá zrcadlovka zároveň přináší i několik manuálních, poloautomatických a plně automatických režimů fotografování.

  • Režim M je plně manuální režim. Fotograf nastavuje expoziční čas, clonu, ale i expozici a hloubkou ostrosti.
  • Režim P je poloautomatický. Fotoaparát nastaví čas i clonu a na vás je výběr hodnoty ISO a dalších hodnot.
  • Režim TV umožňuje nastavit čas expozice a ISO. Zrcadlovka automaticky nastaví nejvhodnější clonu.
  • Režim AV je opakem režimu TV. Nejdříve nastavíte clonu, zrcadlovka poté doplní čas expozice.

i

Mezi automatické režimy focení patří režim portrét, makro, sport, režim pro noční fotografování a režim pro zachycení krajin.

Digitální zrcadlovka – na co se zaměřit při výběru?

Kromě pokročilých funkcí má digitální zrcadlovka i řadu parametrů, které nelze ovlivnit. Jaké to jsou a jak ovlivňují výkon fotoaparátu?

Typ a velikost snímače zrcadlovky

Zrcadlovky nejčastěji používají Full Frame či APS–C snímače. Full Frame snímač má stejnou velikost jako políčko kinofilmu a projevuje se kvalitními detaily s věrným vykreslením obrazu. APS–C je menší snímač, který nalezneme u levnějších modelů nebo zrcadlovek pro začátečníky.

Crop Faktor

Crop Faktor neboli ekvivalent ohniskové vzdálenosti udává, kolikrát je senzor fotoaparátu menší než políčko kinofilmu (Full Frame) a ovlivňuje ohniskovou vzdálenost objektivu a zorný úhel zrcadlovky. Obecně platí, že větší Crop Faktor (menší senzor) značí menší úhel záběru.

i

Objektiv s ohniskovou vzdáleností 50 mm a zrcadlovka s typem senzoru APS-C a Crop Faktorem 1,5 značí výslednou ohniskovou vzdálenost 75 mm (50 mm × 1,5).

Crop Faktor a zorný úhel zrcadlovky

Crop Faktor v praxi – první obrázek naznačuje rozdíl mezi velikostí políčka Full Frame a APS–C. Druhý snímek názorně zobrazuje, jak se bude lišit záběr a zorný úhel při použití různých Crop Faktorů.

Má každá zrcadlovka stabilizaci obrazu?

Zrcadlovka obvykle nemá zabudovanou stabilizaci obrazu. O stabilizaci se obecně stará objektiv, který dokáže pohybem optických členů ve své konstrukci minimalizovat rozmazání způsobenou roztřesením rukou. U videa potom výrazně přidá na přirozenosti a stabilitě.

Zrcadlovka a rychlost ostření

Zrcadlovka, nebo kompakt? Za zrcadlovky výrazně promlouvá mimo jiné i o poznání rychlejší ostření. Rychlé a přesné ostření oceníte zejména při focení rychlých pohybů. Ostření zajišťuje motor v těle zrcadlovky nebo ultrazvukový vnitřní motor objektivu, který je ze všech variant nejrychlejší.

Fotí vaše zrcadlovka nažloutlé, šedivé, příliš tmavé nebo naopak světlé snímky? Zkuste si pohrát s expozicí a vyvážením bílé.

Typ hledáčku zrcadlovky

Digitální zrcadlovky umožňují focení skrze displej i zabudovaný hledáček. Obraz procházející objektivem je systémem zrcadel několikrát odražen a promítán do hledáčku. Hlavní rozdíly mezi hledáčky jsou především ve velikosti a v míře zvětšení.

Bajonet je jednou z nejdůležitějších částí zrcadlovky

Bajonet zrcadlovky slouží k uchycení objektivu k tělu fotoaparátu. Každý výrobce má většinou vlastní typ bajonetu, a proto nejsou objektivy a těla různých značek navzájem kompatibilní. Kompatibilitu lze vyřešit redukcemi a adaptéry, ovšem s omezením některých funkcí objektivu.

Další důležité funkce a vlastnosti zrcadlovky

  • Kvalitní displej přináší snadné procházení fotografií a natáčení videosekvencí pomocí foťáku.
  • Podpora videa umožňuje natáčet videa pomocí fotoaparátu. Maximální rozlišení zajistí zrcadlovka 4K.
  • Výdrž baterie se uvádí v počtu snímků na jedno nabití. V závislosti na kapacitě baterie může zrcadlovka na jedno nabití vyfotit více než 350 snímků.
i Navštivte také náš fotomagazín, kde si můžete přečíst recenze fotoaparátů a fotografického příslušenství, které jsme si pro vás připravili.
Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bez stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, objektiv a krytka těla součástí balení
13 290,-

2.
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, vhodný pro video, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, objektiv Canon EF-S 18-55 mm f/4-5,6 IS STM, druhý objektiv Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnost 449 g, akumulátor, popruh/poutko, manuál, napájecí kabel/adaptér, objektiv a krytka objektivu součástí balení
23 490,-

3.
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, optická stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, akumulátor, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, brašna, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
14 490,-

Další nejprodávanější
36 položek
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
Canon EOS 250D černý +  EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + EF 50 mm f/1.8 STM - Digitální fotoaparát Doručení na
prodejnu zdarma
4,9 52×
Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + EF 50 mm f/1.8 STM
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, vhodný pro video, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, objektiv Canon EF-S 18-55 mm f/4-5,6 IS STM, druhý objektiv Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnost 449 g, akumulátor, popruh/poutko, manuál, napájecí kabel/adaptér, objektiv a krytka objektivu součástí balení
23 490,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: OC102b6
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
Nikon D7500 + AF-S DX 18-140 mm f/3,5-5,6G ED VR - Digitální fotoaparát Doručení na
prodejnu zdarma
4,8 12×
Nikon D7500 + AF-S DX 18-140 mm f/3,5-5,6G ED VR
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, se stavovým displejem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bez stabilizace obrazu, bajonet Nikon F, APS-C snímač, rozlišení snímače 20,9 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, uhlopříčka displeje 3,2", rozlišení displeje 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, možnost přímého tisku pomocí PictBridge, rozměry 10,4 × 13,55 × 7,25 cm (V׊×H), hmotnost 720 g, akumulátor, popruh/poutko, napájecí kabel/adaptér, objektiv, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
Super cena
34 190,- Ušetříte 1 800,-
Skladem 1 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OI213a1
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM - Digitální fotoaparát Doručení na
prodejnu zdarma
5,0 16×
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, se stavovým displejem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, elektronická stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 32,5 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 2.0 a bezdrátové rozhraní Wi-Fi, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 10,48 × 7,68 cm (V×H), hmotnost 701 g, objektiv součástí balení
43 790,-
Skladem 1 ks
Objednací kód: OC106b3
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
Nikon D780 + AF-S 24–120 mm f/4G ED VR - Digitální fotoaparát
Doručení na
prodejnu zdarma
5,0
Nikon D780 + AF-S 24–120 mm f/4G ED VR
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, se stavovým displejem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, optická stabilizace obrazu, bajonet Nikon F, Full Frame snímač, rozlišení snímače 24,5 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, Log, uhlopříčka displeje 3,2", rozlišení displeje 2,359 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrátové rozhraní Wi-Fi, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 11,6 × 14,4 × 7,6 cm (V׊×H), hmotnost 840 g, akumulátor, USB kabel, objektiv a krytka objektivu součástí balení
Zlevněno -11 %
66 490,- 74 390,-
Skladem 1 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OI2112b2
4,8 93×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bez stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, objektiv a krytka těla součástí balení
13 290,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC105b2
4,9 52×
Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, vhodný pro video, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnost 449 g, objektiv součástí balení
19 990,-
Skladem 4 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC102b10
4,9 52×
Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, vhodný pro video, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnost 449 g, akumulátor, popruh/poutko, manuál, napájecí kabel/adaptér, objektiv a krytka objektivu součástí balení
19 990,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC102b3
4,8 93×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II Value Up Kit
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, optická stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, akumulátor, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, brašna, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
14 490,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC093f
4,9 52×
Canon EOS 250D tělo černý
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, uhlopříčka displeje 3", dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnost 449 g, akumulátor, popruh/poutko, manuál, napájecí kabel/adaptér a krytka objektivu součástí balení
Zlevněno -1 %
14 990,- 15 190,-
Skladem 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC102b1
4,8 93×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, optická stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
13 790,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC093b
4,8 93×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III + EF 75-300 mm f/4-5.6 III
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, optická stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24 Mpx, Full HD video, objektiv Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III, druhý objektiv Canon EF 75-300 mm f/4-5,6 III, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, objektiv, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
19 990,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC105b3
4,8 93×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II + LP-E10
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, optická stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, extra baterie, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
14 290,-
Skladem 2 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC093e
4,9 52×
Canon EOS 250D bílý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, vhodný pro video, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnost 451 g, akumulátor, popruh/poutko, manuál, napájecí kabel/adaptér, objektiv a krytka objektivu součástí balení
19 990,-
Skladem 4 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC102b5
4,8 93×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II + EF 50 mm f/1.8 STM
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, optická stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, objektiv Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II, druhý objektiv Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, objektiv, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
17 290,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC093g
4,8 93×
Canon EOS 2000D tělo
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bez stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 12,9 × 7,76 cm (V׊×H), hmotnost 475 g, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér a krytka těla součástí balení
11 290,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC093a
Canon EOS 850D + EF-S18-55mm f/4-5.6 IS STM - Digitální fotoaparát Doručení na
prodejnu zdarma
4,4
Canon EOS 850D + EF-S18-55mm f/4-5.6 IS STM
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se selfie zrcátkem, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bez stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, rozlišení displeje 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 512 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 10,26 × 7,62 cm (V×H), hmotnost 515 g, popruh/poutko, manuál, napájecí kabel/adaptér, objektiv a krytka objektivu součástí balení
21 490,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC850a2
Nikon D7500 tělo - Digitální fotoaparát Doručení na
prodejnu zdarma
4,8 12×
Nikon D7500 tělo
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, se stavovým displejem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, elektronická stabilizace obrazu bez stabilizace obrazu, bajonet Nikon F, APS-C snímač, rozlišení snímače 20,9 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, uhlopříčka displeje 3,2", rozlišení displeje 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, možnost přímého tisku pomocí PictBridge, rozměry 10,4 × 13,55 × 7,25 cm (V׊×H), hmotnost 720 g, akumulátor, popruh/poutko, manuál, napájecí kabel/adaptér a krytka těla součástí balení
Zlevněno -3 %
26 990,- 27 690,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OI213a
PENTAX K-1 Mark II - Digitální fotoaparát Doručení na
prodejnu zdarma
PENTAX K-1 Mark II
Digitální fotoaparát - stabilizace pomocí CMOS snímače, 24 Mpx, ISO 102 400, hledáček se 100% pokrytím
54 490,-
Skladem 2 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OX0699
Canon EOS 250D černý +  EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + EF 50 mm f/1.8 STM - Digitální fotoaparát Doručení na
prodejnu zdarma
4,9 52×
Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + EF 50 mm f/1.8 STM
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, vhodný pro video, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, objektiv Canon EF-S 18-55 mm f/4-5,6 IS STM, druhý objektiv Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnost 449 g, akumulátor, popruh/poutko, manuál, napájecí kabel/adaptér, objektiv a krytka objektivu součástí balení
22 290,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC102b6
4,8 93×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bez stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, objektiv a krytka těla součástí balení
12 590,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC105b2
Nikon D7500 + AF-S DX 18-140 mm f/3,5-5,6G ED VR - Digitální fotoaparát Doručení na
prodejnu zdarma
4,8 12×
Nikon D7500 + AF-S DX 18-140 mm f/3,5-5,6G ED VR
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, se stavovým displejem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, bez stabilizace obrazu, bajonet Nikon F, APS-C snímač, rozlišení snímače 20,9 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, uhlopříčka displeje 3,2", rozlišení displeje 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, možnost přímého tisku pomocí PictBridge, rozměry 10,4 × 13,55 × 7,25 cm (V׊×H), hmotnost 720 g, akumulátor, popruh/poutko, napájecí kabel/adaptér, objektiv, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
29 090,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OI213a1
4,9 52×
Canon EOS 250D tělo černý
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, maximální rozlišení videa 4K, uhlopříčka displeje 3", dotykový, otočný/výklopný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, mini HDMI, externí mikrofon a jack 3,5 mm součástí, rozměry 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnost 449 g, akumulátor, popruh/poutko, manuál, napájecí kabel/adaptér a krytka objektivu součástí balení
14 190,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC102b1
4,8 93×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II Value Up Kit
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, optická stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, akumulátor, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, brašna, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
13 790,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC093f
4,8 93×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II + EF 50 mm f/1.8 STM
Digitální fotoaparát - zrcadlovka, se sáňkami pro blesk, se stativovým závitem, s vestavěným bleskem, s výměnnými objektivy, optický hledáček, optická stabilizace obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlišení snímače 24,1 Mpx, Full HD video, objektiv Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II, druhý objektiv Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopříčka displeje 3", rozlišení displeje 0,921 Mpx, pevný displej s živým náhledem (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG, SD, SDHC a SDXC paměťová karta, maximální velikost SD karty 256 GB, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní NFC, mini HDMI součástí, rozměry 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnost 475 g, popruh/poutko, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, objektiv, krytka objektivu a krytka těla součástí balení
16 390,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: OC093g

Digitální zrcadlovky

RecenzeNikon Z 70-180mm f/2,8 (RECENZE) Objektiv Nikon Z 70-180mm f/2,8 představuje přírůstek do rodiny objektivů pro systém Nikon Z. Své uživatele oslovuje unikátním spojením vysoké světelnosti, kompaktních rozměrů a vynikající optické kvality, a to vše za velmi příznivou cenu. V této uživatelské recenzi se...
Může se z bezdrátové stereo soustavy linout vysoce kvalitní zvukový výstup? SVS Prime Wireless Pro jsou reproduktory, které to chtějí dokázat. Sami o sobě se navíc zvládnou napojit na různé streamovací služby a přehrávat zvuk odtud. S luxusním designem jsou pak ozdobou...
V recenzi Nikonu Z6 II se dozvíte, jak moc dbal výrobce při vývoji důraz na ergonomii ovládání, jaké jsou fotografické vlastnosti nebo s jakými neduhy byste měli počítat při pořízení této bezzrcadlovky. Již samozřejmostí jsou přiložené fotografie Michala Kupsy....
audioMarshall Motif II A.N.C. (RECENZE): Špičkový zvuk, který se neobejde bez kompromisů True Wireless sluchátka Marshall Motif II A.N.C. se ukázala ke konci roku 2023. Míří spíše na náročnější posluchače a zaujmou třeba aktivním potlačením hluku nebo unikátním designem. Značka Marshall je na audio trhu velmi uznávaná, a tak není divu, že očekávání pro...
Sony pořádá spoustu skvělých akcí na produkty z řady Sony Alpha, objektivů nebo vlogerských fotoaparátů. V rámci nich můžete ušetřit peníze a získat produkty výhodněji. Jak na to, se dozvíte v článku.
Přinášíme vám recenzi bezzrcadlovky Nikon Z f, která spojuje retro design s moderními fotografickými režimy v čele s umělou inteligencí. Kromě toho je ale Nikon Z f vybaven kvalitní optikou s 24,5Mpx snímačem v kombinaci s výkonným autofokusem, díky čemuž zachycuje...
Více článků Všechny články

Digitální zrcadlovky

V kategorii Digitální zrcadlovky máme právě teď na Alza.cz celkem 36 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné digitální zrcadlovky Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší digitální zrcadlovky Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší digitální zrcadlovky Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v digitální zrcadlovky recenze
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací