Dvouletá záruka pro firmy

Chytré hodinky pro děti

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Vyberte si značku/model hodinek
Kompatibilní OS
Android
(34)
IOS
(34)
Materiál pouzdra
Plast
(35)
Silikon
(5)
Bezdrátové technologie
Bluetooth
(34)
LTE
(13)
WiFi
(13)
GPS
(13)
Sportovní aktivity
Chůze
(20)
Běh
(17)
Lezení
(11)
Cyklistika
(10)
Fitness
(6)
Funkce měření sportu
Krokoměr
(34)
Tepová frekvence
(14)
Detekce zahájení aktivity
(1)
Vzdálenost
(23)
Výpočet kalorií
(23)
Barva řemínku
Černá
(10)
Růžová
(14)
Šedá
(1)
Modrá
(5)
Oranžová
(1)
Materiál řemínku
Silikon
(33)
Plast
(7)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Chytré hodinky pro děti nabízí řadu bezpečnostních funkcí. Seženete je jak v zjednodušené verzi pro nejmenší, tak i jako plnohodnotné chytré hodinky pro větší děti a teenagery. Jak dětské chytré hodinky vybrat a na co se zaměřit s ohledem na věk dítěte?

Pokračovat

Chytré hodinky pro děti jsou velmi praktickým doplňkem

Chytré hodinky pro děti kromě zobrazení času nabízí spoustu praktických a bezpečnostních funkcí. Pro malé školáky se skvěle hodí chytré hodinky se SIM kartou, které do jisté míry suplují telefon a umožní vám mít dítě pod kontrolou. Větší děti pak ocení mnoho dalších šikovných funkcí, které chytré hodinky pro děti nabízí.

  • Často mají zabudovaný GPS lokátor – víte o aktuální poloze dítěte.
  • Některé modely zastoupí telefon.
  • Jednoduché ovládání a praktické funkce.
  • Výběr z mnoha designů.

Dětské chytré hodinky vybírejte zejména podle věku

Chystáte-li se vaší ratolesti pořídit dětské chytré hodinky, nejdůležitějším parametrem je věk dítěte. Pro malé děti se hodí jednodušší dětské smart hodinky, které zvyšují bezpečnost dítěte. Větší děti pak ocení chytré hodinky, které si budou moci spojit s telefonem a využívat jejich funkce naplno.

Chytré hodinky dětské
Chytré hodinky pro menší děti

Dětské chytré hodinky vodotěsné
Chytré hodinky pro větší děti

Chytré hodinky pro nejmenší nabízí rodičovské funkce

Chytré hodinky pro nejmenší děti vynikají poutavým designem a především bezpečnostními funkcemi, díky nimž budete moci dítě kontrolovat.

  • Dětské chytré hodinky s GPS vám umožní mít neustálý přehled o pohybu dítěte. Většinou bývá zabudovaný přímo v hodinkách, využívat jej lze ale i přes spárovaný telefon.
  • Chytré hodinky s telefonem, neboli s vloženou SIM kartou, do jisté míry nahrazují mobilní telefon. Dítě z nich může volat a hovory naopak i přijímat.
  • SOS tlačítko se nachází na některých hodinkách se SIM kartou. Po jeho stisknutí hodinky volají na zadané kontakty, kterých může být až pět.
  • Detekce sundání upozorní rodiče na to, když si dítě dětské chytré hodinky sundá.
  • Opuštění bezpečné zóny je praktickou funkcí pro děti, které bývají někdy doma samy. Jestliže by se vydaly mimo vyhrazený prostor, hodinky by na to rodiče upozornily.
  • Integrovaná kamera umožňuje provádět na hodinkách i videohovory.

Chcete mít malého školáka pod maximální kontrolou? Chytré hodinky pro děti s GPS, mobilem a detekcí sundání budou ideální volbou.

Pro starší děti vybírejte spíše dětské sportovní hodinky

Starší děti, které už mají vlastní mobilní telefon, ocení spíše dětské sportovní hodinky, případně dětské fitness náramky. Chytré hodinky pro teenagery nabízí skoro stejné funkce, jako smart hodinky pro dospělé, bývají ale odolnější, ve veselejším designu a také mají menší rozměry. Jaké sportovní a zdravotní funkce mohou nabízet?

  • Dětské chytré hodinky s krokoměrem a měřením vzdálenosti ocení děti při sportu, na procházkách a výletech.
  • Některé chytré hodinky pro děti nabízí i výběr aktivit, jako je běh, cyklistika a další pro efektivnější sledování sportovních výkonů.
  • Měření tepu opět ocení sportovně založené děti, kterým tato funkce bude pomáhat při tréninku.
  • Monitoring spánku vám umožní mít přehled o tom, jak dlouho a kvalitně dítko spí.
  • Připomenutí pohybu nenechá dítě dlouho zahálet. Jestliže dítě dlouho sedí, hodinky jej povzbudí k aktivitě.
  • Funkce mytí rukou dětem pravidelně připomíná, že si mají umýt ruce.
  • Měření tělesné teploty je bezpochyby praktickou funkcí, která vás upozorní na nastupující zdravotní problémy.
  • Měření krevního tlaku, saturace či EKG ocení spíše rodiče dětí se zdravotními problémy.

i

I dětské hodinky pro malé školáky mohou být vybaveny monitorem spánku či krokoměrem. Pro zkrácení dlouhé chvíle často nabízí i zábavné hry.

Pohlaví hraje při výběru také roli. Dětské chytré hodinky vybírejte i podle vzhledu

Dětské chytré hodinky jsou v současnosti k dostání v mnoha různých vzhledech. Modely pro nejmenší často zdobí roztomilé či pohádkové postavičky, hodinky pro děti staršího věku jsou pak téměř k nerozeznání od chytrých hodinek pro dospělé.

  • Hodinky pro holky jsou často vyvedeny v dívčích odstínech, jako je růžová, fialová, zlatá či bílá.
  • Hodinky pro kluky jsou naopak většinou modré, žluté, černé, šedé či zelené.

Na co dalšího se zaměřit, pokud vybíráte chytré hodinky pro děti?

Chytré hodinky pro děti nabízí mnoho dalších funkcí a parametrů, které se často rovněž odvíjí od věku dítěte. Roli hraje samozřejmě i velikost, kvalita baterie a řada dalších prvků.

Dětské smart hodinky by měly být v češtině

Při výběru si nezapomeňte ohlídat jazyk hodinek. Dětské smart hodinky by určitě měly být v mateřském jazyce vaší ratolesti, aby je dítě zvládlo ovládat. Některé modely českou lokalizaci totiž nenabízí.

Podívejte se všechny chytré hodinky pro děti v češtině.

I velikost je důležitá. Dětské chytré hodinky vybírejte podle obvodu zápěstí

Aby bylo nošení hodinek pro dítě komfortní, je třeba zohlednit i jejich velikost. Optimální délku řemínku zjistíte po změření obvodu zápěstí, k němuž vám postačí provázek, který si označíte a poté změříte pravítkem.

i

Dalším parametrem, který napovídá o velikosti hodinek, je úhlopříčka displeje. Ta se pohybuje přibližně od 1,22″ pro nejmenší děti až po 1,61″ pro teenagery.

Jak kvalitní baterii dětské smart hodinky mají?

Baterie je dalším parametrem, na nějž je třeba se při výběru zaměřit. Při standardním provozu vydrží dětské smart hodinky 40 až 240 hodin, což je velmi široká škála. Je ale třeba myslet na to, že výdrž baterie klesá s každým voláním nebo hraním hry. Chcete-li předejít tomu, že se dítěti během dne dětské chytré hodinky vybijí, volte raději baterii s vyšší kapacitou.

Jaké další funkce mohou chytré hodinky pro děti nabízet?

Chytré hodinky pro děti, zejména tedy ty starší, nabízí kromě zdravotních a sportovních i další praktické funkce. Jaké to jsou?

  • Inteligentní buzení, budík a režim spánku ocení zejména děti, které už vstávají samy.
  • Předpověď počasí zobrazí na displeji výhled počasí na následující dny.
  • Hledání telefonu je praktickou funkcí, díky níž dítě pomocí hodinek najde svůj telefon.
  • Přehrávač hudby a ovládání hudby v mobilním telefonu nabízí zejména chytré hodinky pro teenagery.
  • Datum, den v týdnu a kalendář opět potěší především starší děti.
  • Stopky jsou součástí většiny sportovních hodinek pro děti.

i

Jestliže už vaše dítko vlastní mobilní telefon, nezapomínejte si ohlídat kompatibilitu chytrých hodinek s operačním systémem telefonu. Většina hodinek si rozumí jak s OS Android, tak s iOS, ale není to pravidlem.

Jaký materiál je pro chytré hodinky pro děti nejlepší?

Chytré hodinky pro děti by měly být vyrobeny z co možná nejodolnějších materiálů, aby bez úhony vydržely nejrůznější dětské hry a aktivity, ale zároveň by měly být maximální komfortní a lehké.

  • Řemínek dětských smart hodinek bývá většinou silikonový, plastový nebo gumový. Všechny tyto materiály jsou dostatečně odolné, a zároveň lehké.
  • Pouzdro hodinek pro děti bývá nejčastěji plastové. Setkat se můžete i s pouzdrem silikonovým, které je o něco odolnější a pohodlnější.
  • Sklíčko dětských hodinek rovněž bývá často plastové. Plast se ale může lehce poškrábat, proto je lepší volit chemicky tvrzené nebo křemičité sklíčko.
  • Zapínání dětských chytrých hodinek je zpravidla řešeno rychloupínací stěžejkou, s níž si po chvilce tréninku zvládnou poradit i menší děti.

i

A jak je to s hmotností? Dětské chytré hodinky vybírejte co možná nejlehčí. V současné době nejlehčí dětské hodinky váží okolo 20 gramů, ty nejtěžší až 60 gramů.

Nezapomeňte ohlídat vodotěsnost. Jakou dětské chytré hodinky nabízí?

Vodotěsnost je důležitým parametrem hlavně u menších dětí, které si nebudou pamatovat, že si mají hodinky při mytí rukou či za deště sundat. Hodinky označené jako Water resistant se nesmí dostat do kontaktu s vodou, pro děti jsou tedy zcela nevhodné. Čím vyšší stupeň krytí hodinky nabízí, tím jsou odolnější vůči vodě.

Jaký ciferník a displej mohou dětské chytré hodinky mít?

V neposlední řadě je třeba zvážit, jaký ciferník a typ displeje zvolit. Dětské chytré hodinky můžete pořídit jak s kulatým, tak i s hranatým ciferníkem. Zobrazení času bývá nejčastěji digitální, může být ale i kombinované. Displej pak lze zvolit standardní nebo dotykový, přičemž dětské dotykové hodinky se zpravidla lépe ovládají.

i

Váháte, jaké jsou nejlepší chytré hodinky pro děti? Recenze zákazníků vám napoví. Podívejte se, které hodinky si rodiče nejvíce pochvalují.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 589,-

2.
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 589,-

3.
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 589,-

Další nejprodávanější
40 položek
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink - Chytré hodinky Varianty
3,8 88×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 589,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009b3
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black - Chytré hodinky Varianty
3,8 88×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 589,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009b1
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue - Chytré hodinky Varianty
3,8 88×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 589,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009b2
WowME Kids Play Pink/White - Chytré hodinky
Varianty
4,1 73×
WowME Kids Play Pink/White + 2 řemínky v balení navíc
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,4" TFT displej, Bluetooth, krokoměr, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP68, maximální výdrž baterie 360 h, s ovládáním v češtině
Super cena
789,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmde19l3
IMOO Z1 Green - Chytré hodinky Varianty
3,3
IMOO Z1 Green
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,30" TFT displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, vodotěsnost IPX8, maximální výdrž baterie 168 h
2 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: IMOOwz1g
Canyon Tony KW-31 růžové - Chytré hodinky Varianty
3,8 38×
Canyon Tony KW-31 růžové
Chytré hodinky - dětské, 1,54" LCD displej, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
989,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CanyTon31b
Canyon Tony KW-31 žluté - Chytré hodinky Varianty
3,8 38×
Canyon Tony KW-31 žluté
Chytré hodinky - dětské, 1,54" LCD displej, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
Super cena
989,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CanyTon31c
Canyon Tony KW-31 černé - Chytré hodinky Varianty
3,8 38×
Canyon Tony KW-31 černé
Chytré hodinky - dětské, 1,54" LCD displej, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
989,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CanyTon31a
WowME Kids Play Lite Pink - Chytré hodinky Varianty
4,4 17×
WowME Kids Play Lite Pink
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,4" TFT displej, Bluetooth, krokoměr, měření tepu, vodotěsnost IP68, maximální výdrž baterie 360 h, s ovládáním v češtině
Super cena
590,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowm0028b4
4,5 15×
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Purple
Fitness náramek - dětské, s ovládáním v češtině, transflektivní MIP displej, monitoring spánku, krokoměr, budík, datum a stopky, vodotěsnost 50 m (5 ATM), max. výdrž baterie 8760 h, materiál pouzdra plast
1 549,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PPjr215
CARNEO TIK&TOK HR+ 2gen. girl - Chytré hodinky Varianty
3,0
CARNEO TIK&TOK HR+ 2gen. girl
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,69" IPS displej, Bluetooth, krokoměr, měření krevního tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 168 h, s ovládáním v češtině
1 589,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009a19
CARNEO TIK&TOK HR+ 2gen. boy - Chytré hodinky Varianty
3,0
CARNEO TIK&TOK HR+ 2gen. boy
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,69" IPS displej, Bluetooth, krokoměr, měření krevního tlaku a kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 168 h, s ovládáním v češtině
1 690,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009a20
IMOO Z1 Pink - Chytré hodinky Varianty
3,3
IMOO Z1 Pink
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,30" TFT displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, vodotěsnost IPX8, maximální výdrž baterie 168 h
2 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: IMOOwz1p
5,0
Fitbit Ace 3 Black/Racer Red
Fitness náramek - dětské, s ovládáním v češtině, PMOLED displej, monitoring spánku, krokoměr, vlastní ciferníky, budík, datum a stopky, vodotěsnost IP68, max. výdrž baterie 192 h, materiál pouzdra plast
2 190,-
Skladem poslední kus
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WEAftbac3br
WowME Kids Fun Light Purple - Fitness náramek Varianty
2,8 28×
WowME Kids Fun Light Purple
Fitness náramek - dětské, s ovládáním v češtině, TFT displej, dotykový displej, měření tepu, monitoring spánku, krokoměr, vlastní ciferníky, režim spánku/nerušit, budík, datum a stopky, vhodný na běh, cyklistiku, vodotěsnost IP68, max. výdrž baterie 600 h, materiál pouzdra plast
Super cena
490,-
Skladem poslední 2 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmKFlp
3,8 88×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 459,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009b3
3,8 88×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 459,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009b1
3,8 88×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 199,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009b1
3,8 88×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 459,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009b2
3,8 88×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, monitoring spánku, vodotěsnost IP67, maximální výdrž baterie 120 h, s ovládáním v češtině
2 199,-
Zánovní
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CAR009b2
3,3
IMOO Z1 Green
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,30" TFT displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokoměr, vodotěsnost IPX8, maximální výdrž baterie 168 h
2 849,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: IMOOwz1g
4,1 73×
WowME Kids Play Pink/White
Chytré hodinky - dětské, kompatibilní s Android a iOS, 1,4" TFT displej, Bluetooth, krokoměr, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP68, maximální výdrž baterie 360 h, s ovládáním v češtině
749,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: wowmde19l3
3,8 38×
Canyon Tony KW-31 růžové
Chytré hodinky - dětské, 1,54" LCD displej, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
939,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CanyTon31b
3,8 38×
Canyon Tony KW-31 žluté
Chytré hodinky - dětské, 1,54" LCD displej, maximální výdrž baterie 96 h, s ovládáním v češtině
939,-
Rozbaleno
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CanyTon31c

Chytré hodinky pro děti

SonySony Xperia 10 VI (PREVIEW): Vylepšuje zvuk i výdrž, přichází ale o jeden výrazný prvek výbavy Sony se v rámci upgradu svých dvou modelů Xperia 1 a 10 dostává již na římské označení VI. Model Xperia 10 VI se dostává do hry s vylepšenými vnitřnostmi, kterými chce zaujmout dobrou pozici ve střední třídě. Ve výbavě ale nově nenajdeme jednu výraznou část výbavy.
Na vydání řady Google Pixel 9 je sice ještě čas, již teď se však objevuje řada úniků prozrazujících mimo jiné podobu nových telefonů nebo složení vlajkové řady. Jak bude vypadat nadcházející devátá řada telefonů Google Pixel? Co všechno už víme, nebo alespoň tušíme?
Letošní hlavní událost Google I/O 2024 byla zaměřena takřka exkluzivně na umělou inteligenci. Americká firma nám dala nahlédnout do velmi blízké budoucnosti a opět nám ukázala, že se možnosti AI mění každým dnem. Toto všechno jsme na Google I/O 2024 viděli.
AppleNejtenčí produkt Applu. iPady Pro jsou jako žiletka a pohání je brutální M4. iPad Air nově i s 13" úhlopříčkou Nejnovější iPad Pro s M4 procesorem válí na poli AI a zpracování foto a videa. Jedná se přitom o nejtenčí iPad, a dokonce i nejtenčí produkt výrobce vůbec. Nový iPad Air pro méně náročné uživatele přináší nově dvě úhlopříčky a procesor M2.
Google Pixel 8a je konečně tady. Telefon zaujme stejným designem jako starší sourozenci z řady a od výrobce dostává i stejnou prémiovou péči. Letos totiž Google pro Pixel 8a garantuje 7 let velkých aktualizací systému Android, tak jako pro zbytek řady. O dlouhodobou...
Motorola Edge 50 je série o 3 modelech. Všechny slibují solidní parametry ve stylovém designu. My jsme tentokrát v recenzi proklepli ten prostřední, tedy Motorolu Edge 50 Pro. Čím nás zaujala, překvapila, ale i lehce zarmoutila? To se dočtete v této recenzi.
Více článků Všechny články

Chytré hodinky pro děti

V kategorii Chytré hodinky pro děti máme právě teď na Alza.cz celkem 40 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné chytré hodinky pro děti Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší chytré hodinky pro děti Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší chytré hodinky pro děti Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v chytré hodinky pro děti recenze
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací